• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

thes's Love Giveaway

 



Wah, aktifnya aku join segmen! hahahah maklumlah, bila kau buat blog baru kenalah support blogger lain. Salah satu cara agar orang tahu kewujudan alienoren jugak. 


Oh ya, aku baru jugak follow blog ni. Selama ada blog lama dulu tak pernah follow dia lagi. So, cubalah nasib. Kot bertuah dapatlah hadiah, plus semua yang join akan dimasukkan dalam bloglist selama SETAHUN!


Tarikh Tamat: 28 FEBRUARI 2021


Doakan alienoren sukses! 


Dan all the best untuk semua peserta 👽

Comments

  1. hi alienoren! thank you for joining, good luck!

    p/s: nama blog shooooo cute, color scheme pun lawa sangat ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome thes! thanks for conduct the giveaway too.

      aww....thank youuu >_<

      Delete
  2. Assalamualaikum alienoren. Datang dari segmen yang sama. Fiza follow sini ya.

    Thanks tau sudi singgah Dan follow blog Fiza. Selamat berkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam fiza.

      terima kasih sudi follow sini >_< salam perkenalan jugak

      Delete
  3. hi alienoren! I've update the 'Lovers Bloglist' and as for the winner, I'll try to announce it as soon as possible. Have a nice day~ =D

    p/s: kalau your blog takde dalam bloglist inform su eh!

    ReplyDelete
  4. hi alienoren! the winners had been announced! can check through the following link

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/03/winners-of-thess-love-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah thank you for the info thes! really appreciate it. will check it!

      Delete

Post a Comment