• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie bertujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Birthday Giveaway by Nasihattermasyhur

 



Eh, ada GA barulah! Kenapa tak perasan?? 

Ha....korang yang mana belum join lagi GA ni meh join bersama. Aku pun baru perasan tadi dok scroll latest feed blog dari Aien tadi.

Penganjur baik hati anjurkan GA sempena birthday dia. Huwaaaa murah hatinya cik birthday girl ni! Moga dimurahkan rezeki selalu dan selamat ulang tahun ya!!!

Macam biasa, kalau nak join klik banner atau boleh klik [ sini

Selamat bergiveaway dan all the best semua!!!!

Comments

  1. selamat bersegmen and good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the wish atie! Good luck tooo

      Delete
  2. Terima kasih kerana sudi support segmen giveaway pertama saya. Saya sangat-sangat terharu. Sebagai tanda terima kasih, saya akan letakkan blog ini dalam bloglist 2021 saya. Terima kasih banyak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome seha! Thanks masukkan blog dlm bloglist. Really appreciate it!

      Delete
  3. Cik TK pun tak perasan ada giveaway ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! sekejap sangat...dah habis sudah....

      Delete
  4. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang

    ReplyDelete

Post a Comment