• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Happy Endings; Single terbaru Mike Shinoda ft Iann Dior & UPSAHL

Kelmarin, dah ada ura-ura mengatakan Mike akan keluarkan single terbarunya Jumaat ni dan ikutkan sejurus je dia keluarkan secara rasmi aku akan up entry terus. Tapi tulah, tak berapa nak pantas otak ni bergerak. 



Jadinya, selepas puluhan kali lagu terbaru tu diulang dengar, barulah aku ada tenaga untuk kongsi lirik dia. (Baru perasan bila dengar banyak kali rasa macam lagu era 2010...bring back to memories betul....)


Aku rasa hampir semua orang suka dengar lagu yang liriknya berkait dengan situasi or emosi kita kan...jarang kalau nak dengar lagu atau muzik tu untuk sekadar dengar. Plus, tadi aku adalah komen dekat video tu, pastu Mike like comment akuuuuu!!! Hahahaha made my day sungguhlah....


Aku ni, nak kata die hard fan Mike Shinoda tu, idokle sangat. Tapi dia boleh dikatakan sebagai #idola. Siapa je tak jadikan Linkin Park sebahagian dari hidupkan. Lagi-lagi Crawling, In the End, ah susah betul nak pilih kasih lagu diorang. Semua favourite...


Pulak rasanya, aku selalu belek Pinterest dengan Youtube untuk tengok moment diorang. Chesterlah terutamanya....we do appreciate all the Linkin Park members. Mike, Hahn, Rob, Brad and Phoenix...


Ni adalah lirik video dia. 



Lirik Lagu Happy Endings; Mike Shinoda ft Iann Dior & UPSAHL.

happy endings lyrics

///

Suka part chorus dia...dia macam;

bila kau tengah meragui kebolehan diri kau samada kau boleh atau tidak untuk lakukan semua benda ni secara realitinya, at least dalam minda kau, kau pernah jadi seseorang yang kau impikan....

Itulah yang aku dapat rasa...dia macam at least....overall lirik dia relatable dengan situasi yang pernah dilalui.... 


So, apa lagu terbaru yang korang tengah dengar sekarang?



p/s: Masa aku tengah buat entri ni Alan Walker dah premiere release video muzik dia yang terbaru 'Fake A Smile'. Adalah sekali lalu aku tengok tadi...

Comments

  1. love his voice as always ! hehehehe thank you sharing the lyrics :)

    ReplyDelete
  2. hai salam perkenalan.. follow back :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai, salam perkenalan jugak. thank you for following back :D

      Delete
  3. Replies
    1. kan....seharian dok ulang lagi. huhuhu

      Delete
  4. Oh okay juga lagunya

    ReplyDelete

Post a Comment