• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie bertujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

SEGMEN BLOGWALKING BY SI HATI BERBOLAK-BALIK

 


Okay, masih lagi aktif meriahkan segmen anjuran blogger lain. Terjebak dengan semua segmen yang Nasa join. Bagus jugaklah, at least dapat luaskan kenalan blogger lain. Plus aku pun dah kering idea nak blogwalking blog mana...


Inilah masanya kita cari kawan blogger baru. Kalau korang belum join boleh klik BANNER untuk sertai.


Tarikh Tamat: 28 Februari 2021

Comments

  1. terima kasih join n support :)
    doneee follow ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama cik nadya :D
      and terima kasih follow alienoren "D

      Delete
  2. Assalamualaikum, hai.. Salam kenal dari saya, blogwalking dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak shikin, terima kasih atas kunjungan :D

      Delete
  3. selamat bersegmen and good luck :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.
    Akak datang balas kunjungan dan follow back 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak farrah atas kunjungan dan follow back :D

      Delete
  5. All the best AO. :)

    ps: bila baca intial ni, is it Asyraf Omar from novel Nurul Syahida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the nest too aienienka :D

      ps: AO is from hlovate hehehe

      Delete
  6. Cik TK singgah dari segmen yang sama! Selamat bersegmen!!

    ReplyDelete

Post a Comment