• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Giveaway Vektor 2.0 by Cuya


Hari rabu ni kita dijemput untuk meriahkan Giveaway Vektor 2.0 anjuran Cuya pulak


Untuk yang belum join, boleh klik banner atau link ni untuk meriahkan lagi giveaway ni.

Selamat bersegmen semua!

Comments

  1. Replies
    1. terima kasih atas ucapannya cik nadya :D
      good luck jugak!

      Delete
  2. Good luck! All the best!!!

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya dan selama bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck dan selamat bersegmen jugak :D

      Delete
  4. good luck dan selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck too dan selamat bersegmen :)

      Delete
  5. waahhh comeeelnyaaa blog ni...

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab sudi join! Nanti Cuya update senarai peserta ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U're welcome Cuya. Senang nanti kita blogwalking­čśä

      Delete
    2. Cuya dah update senarai peserta ya..boleh cek ^^

      https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

      Delete
  7. All the best!
    Jemput singgah
    https://www.nonasani.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  8. good luck!

    Salam singgah kat sini.
    Jemput datang ke blog saya juga https://adaabdullah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Good luck :)
    Baru follow sini, baru jumpa button follow... hehehe... btw very nice blog..

    ReplyDelete
  10. Goodluck! All the best! :)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/02/giveaway-vector-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  11. hi. singgah daripada giveaway yg sama. hehe :)

    ReplyDelete
  12. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.­čą░

    ReplyDelete
  13. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete

Post a Comment