• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

Salam sejahtera blogger sekalian.

Alhamdulillah walaupun lockdown, dunia blog masih meriah dengan pelbagai segmen. 

Ha kali ni, AO nak support giveaway dari blogger Atiqah Najihah. Mana tau dapat kunyah-kunyah musim macam ni. 

So, semua syarat AO dah follow. Sekarang nak ajak korang semua join bersama meriahkan giveaway ni. 

Boleh klik banner untuk join atau klik link [Giveaway by Atiqaah Najihah]

All the best semua!

Comments

  1. nmpk tempting kan...
    hahaha klu la ada rezeki... nyummm

    all da best AO :)

    ReplyDelete
  2. omaigaddd menggodanya gambar

    ReplyDelete
  3. Best of luck, AO.. Semoga ada rezeki untuk awak...

    ReplyDelete
  4. Semoga murah rezeki.
    Jemput join segmen ini pula ya :)
    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2021/06/segmen-blogwalking-dan-pencarian.html

    ReplyDelete

Post a Comment