• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Pencarian Bloglist Setengah Tahun 2021

Salam Khamis para blogger sekalian, sebelum AO update entri baru ni, jom kita meriahkan semua segmen anjuran blogger yang ada dulu. 

Baru berapa hari tak semak blog, dah bermacam segmen, giveaway yang berlaku. 

Lagi-lagi nak masuk quarter ketiga 2021 ni. 

Syarat dia pun senang.

Sementara free ni, join lah...klik banner untuk join ya!

Selamat bersegmen semua!

Tarikh tamat: 25 Jun 2021

Comments

  1. Selamat bersegmen juga :
    https://dindamaisarra.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete

Post a Comment