• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Reforming blog & website

Kabare buat semua warga maya budiman, alhamdulillah hasil sokongan dan doa kalian, AO Design sudah mula meraih peminatnya sendiri.


Ecececeh peminat kau! Hahahah bukanlah...dia macam potential client and visitor gitu dong!


Selepas hari jadi Chester hari tu, aku agak sibuk uruskan satu lagi website lama. Dulu yelah aku gunakan domain tu untuk promoting, review dan sebagainya.... La ni aku guna sebagai personal online diary. Segala cerita personal mungkin aku dah tak up dekat sini. 


Nanti kalau dah betul-betul siap dan okay dari segi teknikalnya, aku akan umumkan secara rasmi. Oh ya, kemungkinan blog Alien Oren ni jugak akan ditukar dia punya theme. Dan akan difokuskan untuk tujuan-tujuan design blog dan setup website. 


Apa lagi ea?

Oh, maafin gue dong gak bisa blogwalking lagi. Kita lagi dalam proses reforming untuk pelancaran lebih teratur. 


Terima kasih lagi sekali kerana membantu AO untuk terus mengusaha fokus dunia blogging dengan lebih jelas. 

Bagi laluan untuk menyambut Ramadhan tahun ini dengan sesuatu yang lebih baik ^_^

Comments

  1. Chaiyokkk!! Semangat membara..

    ReplyDelete
  2. Wah! Teruskan bersemangat. Semoga dipermudahkan segala urusan AO! :)

    ReplyDelete
  3. hai AO.. nanti lepas ni guna blog lain kan.. saya ada tag AO ni

    https://littleadamantium.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hai diyanieee! haah tapi dua2 aktif ja untuk giveaway insyaAllah. nanti saya support ya! :D

      all the best!

      Delete

  4. lepas ni dia pake blog lain ka mcmana? hehe

    Eh, orang ada tag dia dngan wa utk giveaway shida Radzuan tu. join ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua-dua aktif. AO fokus untuk blog design, sa untuk meranting dan cerita personal saja.... ha, bah nanti orang join!

      all the best!!!

      Delete
  5. Uhuuu rajinnya AO nak host dua blog, su buat lagi su blog utk assignment pun pening handle hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha semoga diberi kerajinan sentiasa "D

      tulah tengah pening gak ni hahahaha

      Delete
  6. Semoga semua urusan AO dipermudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin! terima kasih atas sokongan kak sha "D

      Delete
  7. BW ni ambik masa berjam jugaaa!! so mmg kena perlukan byk masa dan mood !

    ReplyDelete

Post a Comment