• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6

 


Ha...AO pun suka-suka jugak join Giveaway suka-suka anakomak6 ni...

Mana yang belum join lagi, macam biasa, Klik banner atau link ni. Mana tahu untung sabut timbul, untung batu tenggelam. 

Mana yang dah join. ALL THE BEST SEMUA!!!

Comments

  1. yeay..tq sudi join..
    stay tune... kita tgu siapa yang bertuah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome Ako...thanks too for the segmen!

      Delete
  2. Replies
    1. thank you Farrah! "D good luck too...

      Delete
  3. Goodluck and all the best AO! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ati. all the best too!! "D

      Delete
  4. Good luck untuk giveaway ni, Alien Oren. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga ada rezeki menang dalam GA ni :)

    ReplyDelete
  6. yeay result dah kluar... sape yg bertuah tu :p

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)
    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  8. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete

Post a Comment