• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie bertujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Menang Giveaway Raya Shida Radzuan

Alhamdulilah, rezeki bulan Ramadhan kali ni AO berjaya menangi Giveaway anjuran blogger Shida Radzuan.

Dapat 10 custom kad raya dan satu kad hari raya dari Shida Radzuan. Settle dah bahagian penebusan hadiah tadi. 

Ha, untuk yang belum lagi semak senarai pemenang bagi Giveaway ni, boleh semak dekat sini:

[Pemenang Giveaway Raya Blog Shida Redzuan]

Dalam kesibukan menyediakan bahan jualan untuk gerai, sempatlah luangkan sedikit masa di sebelah malam untuk belek, bw dan update blog. Tak sangka terpilih menjadi pemenang ^_^

So happy and grateful at the same time. 

Nanti aku update bila dah terima hadiahnya pula ya. 

Tahniah buat semua pemenang ya! Semoga ada rezeki untuk yang lain juga pada akan datang.

Disamping tu jugak, aku nak ajak korang sertai contest #luckyblog yang dianjurkan sepanjang bulan puasa ni sehingga raya. Mana tahu ada rezeki, dapatlah template blog baru 😁

Sampai berjumpa lagi dan salam Ramadhan 1442H!

Comments

  1. Replies
    1. alhamdulillah, sangat syukur :D sekian lama tak terima hadiah akhirnya muncul juga

      Delete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah AO..

    ReplyDelete
  3. tahniah diatas kejayaan ini. Abe Kie pun menang. Alhamdulillah.
    Done follow your blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah abam kie!
      thanks juga sudi follow blog ni "D

      Delete
  4. Tahniah AO! Rezeki di bulan puasa hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you atiqah! :D
      Alhamdulillah rezeki kali pertama di bulan puasa.

      Delete
  5. Alhamdulillah ! congratulations

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Tahniah AO :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye, Alien Oren, menang hadiah. :)

    ReplyDelete

Post a Comment