• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Senarai Peserta Segmen Wanna Be My GFF by AO

Salam Blogger kepada semua!

Pertama dan utamanya AO nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger yang menyertai Segmen Wanna Be My GFF by AO. 

Untuk yang belum sertai segmen ni, masih berbaki kurang dua minggu saja penyertaan dibuka. [Klik sini untuk sertai]

Senarai peserta segmen wanna be my GFF

Kalau mengikut kalendar hari sedunia, 30 Julai merupakan Hari Persahabatan Antarabangsa. Jadi masih belum terlambat lagi untuk AO ucapkan Selamat Hari Persahabatan Sedunia buat semua yang mengenali AO dan juga sofieadie!

Jom kita terjah senarai blogger yang sporting support Segmen Wanna Be My GFF

  1. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  2. https://www.atiqahnajihah.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  3. https://anakomak6.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  4. http://www.zianaeunos.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  5. https://salatulzarida.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  6. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  7. https://www.vitaminwawa.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  8. https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  9. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  10. https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  11. https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html [Shah Alam]
  12. https://www.aienienka.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  13. https://loveneddy.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  14. https://www.shidaradzuan.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  15. https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  16. http://www.suriaamanda.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  17. https://www.farhanajafri.com/2021/08/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html
  18. https://www.syuderis.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html?m=1

Segmen ini sebahagiannya ditaja oleh Golden Fresh Fruits, Your GFF.

Kalau ada para peserta yang datangnya dari kawasan Shah Alam, boleh nyatakan diruangan penyertaannya. GFF ada hadiah special untuk korang. 😉

Peserta lain jangan sedih-sedih, korang tetap akan menjadi featured blogger di podcast Kepada Sesiapa. Ada rezeki lebih, AO akan rencanakan hadiah penghargaan juga buat korang semua. Okay? 

Cepat atau lambat sajalah. Maklumlah, kita pun masih mendaki tangga kejayaan, ada rezeki, sama-sama kita kongsi. 

Itu saja untuk kali ini. AO doakan korang sentiasa dilindungi rahmat Ilahi dan sentiasa dalam keadaan sihat hendakNya. Jaga kesihatan semua. 

All the best and Happy Blogging!

Comments

  1. Alhamdulilah ramai dh join.. Insyallah akan ada lagi tu yg akan join

    ReplyDelete
  2. All the best to all contestant!! best la peserta dari shah Alam tu... :)

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya kepada semua peserta.. No. 8 lapor diri.. hihihi

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya untuk semua rakan blogger yang join.

    ReplyDelete
  5. all the best utk semua!

    ReplyDelete
  6. Peserta no 2 melaporkan diri hehehe :D

    ReplyDelete
  7. Nama akak tak hado.Nampak gayanya mesti akak lupa tinggalkan link kat ruangan komen🤣Adoyai...
    Ni link penyertaan akak yer👉🏻https://www.syuderis.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kepelikan kita. puas cari. Takpe-takpe AO dah tambah dekat senarai peserta.
      Jangan risau kak syu. untuk kak syu semua boleh ^_^
      Thank you for joining

      Delete

Post a Comment