• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Segmen Wanna Be My GFF by AO

Assalamualaikum Salam Blogger semua!

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk merai Aidil Adha di rantauan dalam keadaan sihat hendakNya. Ramai jugaklah yang AO tengok posing dengan baju raya masing-masing. Terasa meriahnya raya.

Seperti yang dijanjikan, sempena pelancaran Podcast AO bertajuk Kepada Sesiapa yang akan datang pada 10 Ogos 2021 nanti, AO dengan berbesar hatinya menganjurkan Segmen khas buat korang!

Segmen Wanna Be My GFF by AO

Segmen Wanna Be My GFF by AO sponsored


Syarat Penyertaan:

  1. Mestilah follower blog Alien Oren
  2. Follow Facebook dan Instagram Golden Fresh Fruits [ Instagram | Facebook ]
  3. Follow Instagram Kepada Sesiapa dan Facebook Alien Oren Space
  4. Buat satu post bertajuk 'Segmen Wanna Be My GFF by AO' 
  5. Copy banner serta link entri
  6. Klik Publish dan  submit link korang di ruangan komen.
  7. SIAP!

Segmen ni akan berlangsung selama TIGA MINGGU bermula 21 Julai sehingga 11 Ogos 2021.

Antara kelebihan menyertai segmen ni;

  • 3 Peserta terawal akan mendapat hadiah HEADER BLOG 

  • Setiap peserta akan menjadi Featured Blogger di Podcast Kepada Sesiapa
  • Untuk peserta yang berada di sekitar Shah Alam, AO akan bagi hadiah special untuk korang. (terhad kepada 2 peserta sahaja, jika lebih pemilihan akan dibuat secara undian di Random Name Winner)

  • Yang paling best, korang akan dipilih untuk ditemu bual bersama AO bagi sesi perkongsian di dalam podcast Kepada Sesiapa. 

Jom apa lagi, mari meriahkan Segmen Wanna Be My GFF bersama AO bagi mendapat kesemua kelebihan ini sekarang! 

*tertakluk pada syarat penyertaan.

Ulasan

  1. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  2. Join!

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  3. https://anakomak6.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    Join !

    BalasPadam
  4. Wah menarik ni!!😍💕

    BalasPadam
  5. Teringin nak join tapi medsos dah lama dikomakan. 😌

    BalasPadam
  6. Join

    http://www.zianaeunos.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html?m=1

    BalasPadam
  7. Akak join

    https://salatulzarida.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  8. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html?m=1

    BalasPadam
  9. Join
    https://www.vitaminwawa.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html?m=1

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, AO... Akak datang join dan support awak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  11. Kak As pun join. Semoga projek ini berjlaan lancar ya AO :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  12. saya stay shah alam..haaa nak joinn kot ada rezeki heheh

    BalasPadam
  13. salam singgah and baru follow hihi btw nak join jugak segmen ni

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  14. Ika join ya AO. Hee ika duduk area Shah Alam. Hee.

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  15. Okay, Done support!


    https://www.aienienka.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  16. Selamat bersegmen dan moga berjaya.

    BalasPadam
  17. Semoga meriah segmen yang AO anjurkan ni. All the best untuk semua yang join.

    BalasPadam
  18. https://loveneddy.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    akak join..

    BalasPadam
  19. salam AO..kak shida join ya!
    https://www.shidaradzuan.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  20. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  21. Kak SA joined..

    http://www.suriaamanda.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  22. slmt bersegmen tau��

    BalasPadam
  23. Semoga segmen AO dapat sambutan meriah. Insya-Allah, kalau sempat akak akan turut serta :)

    BalasPadam
  24. singgah sini & join segmen ni :)

    https://www.farhanajafri.com/2021/08/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam

Catat Ulasan