• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Salam blogger semua!

Salam sabtu, salam berhujung minggu kepada korang yang bersantai-santai tengok panggung Sabtu. 

Hari ni AO nak pulun join semua segment dan giveaway anjuran rakan blogger. Giveaway pertama yang kita nak join adalah SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Rasanya semua social media Aien AO dah follow. 

Kongsikan cerita surprise paling menarik yang pernah diterima sebelum ni?

Hurm....rasanya AO jaranglah kena surprise. Owh selalunya masa tahun pertama di Universiti zaman diploma dulu. Masa tu maklumlah junior baru, kawan baru, dan kebetulan lepas raya pulak birthday AO masa tu. 

Tak sangka ada kawan yang ingat birthday kita. Tup tup lepas Maghrib ada orang ketuk pintu bilik kolej siap nyanyi lagu birthday.

Eh, eh kita ni dah lama giler tak bersambut birthday kan. Rasa macam terharu sangat sebab ada orang sudi belanja dan ingat dengan kita. 

Lain-lain cerita surprise AO pun tak record sangat dalam memori sebab memang tak banyak kejutan yang menarik berlaku. 😅

Sebagai menyokong giveaway ni AO turut menyeru rakan blogger lain untuk sama-sama meriahkan Surprise Giveaway by Aienienka

All the best semua!

Comments

  1. Kejutan hari lahir yeee... Okay... Hehehe

    btw, all the best AO. hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau kawan2 yang ingat birthday kita ni. rasa terharu dia lebih sikit hehe

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  3. Good luck AO :)

    https://www.amazingdistance.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Post a Comment