• 1
    NEW THEME
    AO menyediakan khidmat untuk para blogger yang inginkan pembaharuan pada wajah blog dengan elemen yang lebih segar dan minimalist.
    Learn more
  • 2
    FROM ZERO
    AO juga membantu sesiapa sahaja yang berkeinginan miliki blog mahupun website dari zero.
    Learn more
  • 3
    BLOGGING 101
    Sesi perkongsian mengenai dunia blogging dari pelbagai sumber yang sesuai dijadikan bacaan ringan dan diamal bersama.
    Learn more
Meet the Alien!
Alien Oren @ AO adalah persona yang dicipta oleh sofieadie dibawah naungan Orang Creative Legacy yang telah didaftarkan bagi tujuan mengeksperesikan minatnya terhadap dunia webdesign.

Tertubuhnya laman ini sebagai langkah bayi buatnya bagi membantu para blogger yang berminat untuk menyegarkan laman blog mereka serta menawarkan khidmat mencipta website dari zero dengan menggunakan platform Blogger dan Wordpress.
WANNA KNOW MORE?
READ HERE

Read these first!

Latest on the blog

Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100



Salam blogger semua!

Sementara masih sempat join ni, AO nak kongsilah Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

Menarik betul hadiah wang tunai ni. Eksited sangat! Semoga dimurahkan rezeki buat pihak penganjur 😇

Antara entri lain yang AO suka dalam blog Busyra ni adalah Self-reward iPad 8th Generation | Semangat berblogging

Bila baca entri ni, automatik AO rasa terinspirasi untuk konsisten dalam blogging. AO ni susah nau nak konsisten bila update blog. Itu kejap timbul kejap tenggelam. Tapi bila kita ada target dan hasil yang kita dapat kalau capai target tu buat AO pun rasa macam, wow! Aku pun kena sematkan dalam diri jugak untuk kekal dan terus bersemangat 💪💪💪 

Mana tahu, ada rezeki boleh reward diri sendiri dengan sesuatu yang AO dah lama idamkan. 

Insya Allah. 

Akhir kalam, AO ucapkan all the best buat korang semua yang dah sertai giveaway ini.

Kalau yang belum join lagi boleh klik banner untuk sertai okay!

Comments

  1. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  2. Best of luck, AO.. Semoga ada rezeki untuk awak...

    ReplyDelete
  3. All the best AO! Moga ada rezekinya.

    ReplyDelete
  4. Good luck AO! Memang seronok baca orang lain dapat buat duit dari blogging. Buat kita termotivasi nak jadi macam dia

    ReplyDelete
  5. Good luck Alien 😊

    Ruby dari GA yang sama juga.
    Salam kenal & follow sini #93

    ReplyDelete
  6. All the best AO. Moga ada rezeki terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete

Post a Comment